Aplicatiile tehnologiei UV in industria de mobila

Printarea UV in industria de mobila devine din ce in ce mai populara pe zi ce trece. Motivul principal este viteza mare de uscare a printului, care duce la o crestere a productiei de mobila. Pretul pe metru patrat al printarii cu tehnologie UV este mai mic decat in cazul altor tehnologii de decorare, cum ar fi aerografia, arderea lemnului, incrustarea, vopsirea, etc. In plus, cernelurile cu uscare UV exclud nevoia unei uscari suplimentare. Astfel, puteti termina procesarea si impacheta piesele de mobila imediat dupa expunerea la lumina UV LED. Nu aveti nevoie de echipamente cu tunel de caldura sau de camere separate pentru uscare.

Datorita posibilitatii de a crea design-uri artistice, calitative, unice si durabile veti putea transforma produsele oferite de dvs in piese de mobilier mai atractive. Utilizarea aplicatiilor oferite de printarea UV va deschide noi directii in business-ul dvs, va largi gama de produse si le va spori competitivitatea. Echipamentele oferite de Spot Industries fac posibila printarea pe plastic, metal, ceramica, lemn, MDF sau alte materiale folosite in productia de mobila.

Datorita functionalitatii si caracteristicilor, printarea UV are o gama larga de aplicatii, cum ar fi printarea pe usi de dulap, mobila de bucatarie, compartimentari interioare si alte tipuri de decorari interioare.

Printarea UV pe materiale rigide poate adauga personalitate si expresivitate oricarui tip de mobila si poate transforma elemente banale in piese incredibile. Printarea pe mobila este larg utilizata de catre designerii profesionisti pentru decorarea caselor, birourilor si altor tipuri de cladiri.

Adaugarea de imagini colorate si unice pe mobila va aduce vibratii pozitive si confort oricarei case. Imaginea aplicata nu se decoloreaza, nu se spala si nu crapa. Printarea UV inseamna siguranta, calitate si durabilitate. Suprafetele printate cu tehnologia UV sunt usor de curatat cu o carpa inmuiata in apa cu sapun, fara ca imaginile sa fie deteriorate.

Aplicatii printere UV IQDEMY in industria de mobila: