Echipament de taiat metal cu laser Fiber SPT-1530IPG

Echipamentul de taiat metal cu laser Fiber SPT-1530IPG poate taia placi de otel inoxidabil cu grosimea maxima de 8mm sau placi de otel moale (cu continut mic de carbon) de grosime maxima 16mm. Datorita sistemului cu cremaliera, masina este foarte precisa si eficienta, avand in acelasi timp si o viteza foarte mare de taiere.
Solicita oferta

Avantaje Echipament de taiat metal cu laser SPT-1530IPG:

  • Sistem cu cremaliera pentru precizie si eficienta, dar si pentru o viteza mare de taiere
  • Costuri mici de operare si de intretinere
  • Garanteaza profitabilitate pe termen lung si maximizeaza profiturile
  • Sistemul inchis este conform cu standardul CE, care garanteaza toate masurile de siguranta necesare unei procesari in conditii optime
  • Placa transportorului este convenabila pentru a economisi timp in incarcarea si descarcarea materialului
 
Materiale compatibile cu masina de taiat cu laser Fiber SPT-1530IPG: Otel carbon, otel galvanizat, otel moale (cu continut mic de carbon), aluminiu, inox, alama, cupru, etc.

Aplicatii ale masinii de taiat cu laser Fiber SPT-1530IPG:

Des utilizata in procesarea placilor de metal, industria aviatica, aerospatiala, navala, in electronica, in fabricarea electrocasnicelor, accesoriilor auto, a utilajelor alimentare, utilajelor de textile, a echipamentelor metalurgice, cadourilor, uneltelor, decoratiilor, a ustensilelor de bucatarie, etc.
 
 

Avantajele taierii cu laser Fiber:

  • Masina de taiat cu laser este dedicata taierii precise a metalului. Calitatea razei laser duce la o mai buna viteza de taiere si o precizie mai mare. Avantajul principal al laserului fiber este lungimea de unda scurta (1,064nm). Lungimea de unda, care este de zece ori mai mica decat cea a laserului CO2, genereaza o mare absorbtie in metale. Astfel, laserul fiber devine instrumentul perfect pentru taierea placilor de otel inoxidabil, otel carbon, otel moale, aluminiu, alama, etc.
  • Eficienta laserului fiber intrece cu mult laserele traditionale YAG sau CO2. Raza laser fiber este capabila sa taie metale cu indice mare de reflexie cu mai multa usurinta, datorita faptului ca laserul este absorbit in metalul taiat. Atunci cand nu este activ laserul aproape ca nu consuma deloc energie.
  • Un alt avantaj al laserului fiber sunt diodele cu un singur emitator, cu o durata de viata de peste 100.000 de ore de operare continua sau intrerupta.
Descarca brosura produsului in format PDF


Specificatii tehnice
Cod produsSPT-1530IPG
Tip laserFiber
Putere laser2000W
Lungime de unda laser1064mm
Masa de lucru1500x3000mm / 2000x4000mm / 2000x6000mm
Grosime maxima materialOtel inoxidabil 8mm
Otel moale 16mm
Dimensiuni9x4m
Greutate13 tone
    54.795