Masina profesionala de taiat si gravat SL-9045TB

SL-9045TB este o masina profesionala de taiat si gravat piele, special conceputa pentru utilizarea in industria de incaltaminte. Cu ajutorul acestei masini puteti incepe productia in oricare din urmatoarele industrii: incaltaminte, tapiterie, mobila, accesorii textile, imbracaminte, interioare auto, covoare de masina, genti de lux, etc. Materialele prelucrate pot varia de la piele artificiala, naturala sau imitatie de piele si pana la PVC, blana, textile, blugi si alte materiale flexibile.
Solicita oferta

Avantaje:

 • Gravare, taiere si perforare piele, materiale textile, blugi, etc.
 • Tub laser CO2 100W, 150W, 275W, 500W
 • Sistem de control 3D cu galvanometru
 • Deplasare automata pe axa Z
 • Masa de lucru de tip fagure
 • Display LCD de 5 inch
 • Sistem de aspiratie cu evacuare prin spate

Masina SL-9045TB foloseste o raza laser pentru a taia sau grava materialul prelucrat. Acest proces elimina munca manuala, economiseste timp, imbunatateste precizia si va ajuta sa obtineti rezultate finite de calitate superioara.

Masina de taiat si gravat piele este echipata standard cu tub laser CO2 RF 150W sau optional 100W / 150W / 275W / 500W. In cazul tubului laser CO2 RF de 500W viteza de taiere este de 3 ori mai mare decat in cazul tubului de 150W. Aceasta configuratie este potrivita in special pentru a taia piele de culoare deschisa sau piele naturala, pentru a obtine un rezultat mai bun si eficienta mai mare.

Sistemul de control 3D cu galvanometru si deplasarea automata pe axa Z asigura cele mai bune rezultate de procesare. Masa de lucru este de tip fagure si este realizata din aliaj de zinc si fier. De asemenea este automata, usurand incarcarea si descarcarea materialelor. Suprafata de taiere poate ajunge pana la 900x450mm.

Masina SL-9045TB graveaza, taie si perforeaza materiale de dimensiuni mari, cum ar fi piele, materiale textile, blugi, precum si materiale de dimensiuni mai mici, precum etichete de piele pentru blugi.

Sistemul CNC are o interfata prietenoasa, avand un display de 5 inch ce ofera posibilitatea unei automatizari de nivel inalt. Pentru o operare mai simpla, masina este prevazuta si cu o pedala de picior.  
Alte cautari: ,

Descarca brosura produsului in format PDF


Specificatii tehnice
Cod produsSL-9045TB
Tip laserTub laser CO2 RF
Putere laser150W (standard), 70W / 100W / 275W / 500W (optional)
Suprafata de lucru900x450mm
Masa de lucruDe tip fagure
Viteza de lucruAjustabila
Precizie de pozitionare±0.1mm
Sistem de controlSistem de control 3D cu galvanometru
Sistem de racireRacire cu apa
AlimentareAC220V±5% 50/60HZ
Formate suportateAI, BMP, PLT, DXF, DST, etc.
Colocatie standard2 seturi de ventilatoare pentru evacuare de 1100W, pedala de picior
Colocatie optionalaSistem de pozitionare cu lumina rosie  Cu ajutorul acestei masini puteti incepe productia in oricare din urmatoarele industrii: incaltaminte, tapiterie, mobila, accesorii textile, imbracaminte, interioare auto, covoare de masina, genti de lux, etc.

  Materialele prelucrate pot varia de la piele artificiala, naturala sau imitatie de piele si pana la PVC, blana, textile, blugi si alte materiale flexibile.

   

  54.333