Scanner WideTEK 36

Scanner-ul inovativ de format mare WideTEK 36 creat pentru documente cu latimi de pana la 915mm (36 inch), impune noi standarde de performanta si calitate. Acest scanner color este foarte rapid si in acelasi timp incredibil de silentios, combinand dimensiunile compacte, design-ul optimizat pentru productie si interfata prietenoasa.
Solicita oferta

Avantaje:

 • Rezolutie optica reala 1200x600 dpi
 • Touchscreen prietenos cu utilizatorul
 • Scanare in retea prin browser web
 • Software de scanare integrat
 • Scanati pe FTP, SMB, USB, eMail
 • Lampi LED ce nu necesita incalzire, fara infrarosu si fara UV
 • Compatibilitate cu toate platformele - Windows, Linux, Mac OS, Unix
 
Iluminarea se realizeaza cu ajutorul LED-urilor albe puternice ce garanteaza o durata mare de viata si cele mai bune rezultate de scanare la un nivel foarte scazut de zgomot in ciuda vitezei mari de lucru.
 
Tehnologia de ultima ora de captura a imaginilor consta in trei sisteme CCD ce permit obtinerea unei rezolutii optice de 1200x600dpi.
 
Acest dispozitiv foarte compact este echipat cu un ecran touchscreen si un software de scanare integrat. Tehnologia Scan2Net® de la ImageAccess formeaza baza unei interfete inovatoare:este intuitiv la folosirea prin browser web sau touch screen, oferind operatorului control direct asupra fiecarei functii a scanner-ului. Cu ajutorul ecranului touchscreen pana la 30 de proiecte diferite (protejate cu parola) pot fi definite si salvate. Astfel, operatorilor le este permis sa creeze si sa salveze template-uri si sa aleaga orice locatie predefinita de pe una din unitatile de retea, pentru salvarea imaginilor scanate.
 
Software-ul integrat face scanner-ul cu adevarat un dispozitiv conectat la retea. Acesta permite utilizatorului sa scaneze si sa trimita imagini la o destinatie anume, cum ar fi la o imprimanta din retea, pe orice director din retea sau pe un stick USB. Pur si simplu introduceti documentul, scanati-l si salvati-l sau trimite-ti imaginea, toate acestea cu ajutorul touchscreen-ului.
 
Rolele speciale de transport au rol de puncte de presiune pentru a asigura cel mai delicat transport al documentului. Sistemul accepta documente cu grosime maxima de 3mm. Un nou platan echilibrat cu greutati permite utilizatorilor sa ajusteze puterea cu care documentele sunt ridicate la planul de scanare. Recunoasterea automata a dimensiunilor documentului permite operatorilor sa il transporte prin mijlocul suprafetei de scanare, protejand marginile de orice deteriorare.
 
Acest dispozitiv eficient creat pentru productie este caracterizat prin viteza exceptionala de scanare, componente optice incapsulate si protejate de praf si prin lipsa consumabilelor. Avand o speranta de viata de peste un milion de scanari, WideTEK 36 redefineste raportul calitate-pret de pe piata scanner-elor de format mare.
 
Scanner-ul poate fi folosit pentru aplicatii dintr-o gama larga de domenii:
 • Desene tehnice, grafice si diagrame
 • Desene arhitecturale
 • Harti
 • Postere, afise si fotografii de format mare
 • Documente de format mare si de lungimi mari
 • Ziare si tabloide 
 
Scanare de mare viteza: Scannerele Image Access au viteza mare indiferent de cat de puternic este computerul dvs. Acestea scaneaza complet un document si il salveaza in memorie la viteza maxima, fara opriri. Este singura marca de scannere care poate realiza acest lucru. Doar timpul dintre scanare si afisare a imaginii poate sa difere in functie de viteza de transfer a retelei si a computerului. Rata de transfer a acestor scannere este de doua ori mai mare decat a produselor competitoare datorita vitezei de transfer a datelor de 1 Gb, in timp ce alte scannere au rate de transfer semnificativ mai mici (1/2 Gb sau mai putin).
 
Conexiune la retea: Poate crea JPEG, PDF sau fisiere de format TIFF si sa le trimita sau sa le salveze pe USB sau in retea (PC, server, FTP).
 
Usor de utilizat: Scanare prin apasarea unui singur buton, pedala de picior optionala, touchscreen integrat.
 
Durabilitate: Carcasa de metal a scanner-ului WideTEK rezista la zgarieturi sau lovituri, iar componentele optice inchise ermetic necesita mai putina mentenanta.
 
Capacitate mare de lucru: Scannerele WideTEK sunt create pentru utilizare profesionala, de volum mare. Ciclurile de productie sunt cu mult mai mari decat cele ale scannerelor desktop.
 
Spatiu minim: Suprafata ocupata la sol de scannerele WideTEK nu este cu mult mai mare decat latimea hartiei pe care o poate scana. Cu o suprafata la sol de doar 43x22 inch, este necesar surprinzator de putin spatiu pentru realizarea unei operatii complete.
 
Scanari clare cu culori vii: Pot fi realizate scanari rapide in alb-negru, tonuri de gri si color, iar rezolutia ajunge pana la 1200x600dpi. Optica scannerelor include sisteme CCD multiple, dispuse intr-o cutie sigilata impotriva prafului.
 
Iluminare inovativa: Iluminarea scannerelor WideTEK se realizeaza cu LED-uri albe care au o durata de viata mai mare decat alte sisteme de iluminare. De asemenea, luminile LED consuma mai putina energie si produc mai putina caldura.
 
Configurare usoara: Scannerele WideTEK se conecteaza la retea folosind adresele standard IP (Internet Protocol) si pot fi operate printr-un browser standard fara drivere sau unitati aditionale.
 
Fara timp de incalzire: Scannerele WideTEK sunt gata de scanare in orice moment. Alte scannere pot necesita cateva minute de incalzire inainte de utilizare.
 
Posibilitate de upgrade: Upgrade-urile sunt disponibile online si pot fi descarcate direct folosind un browser standard.
 
Prietenos cu mediul: Prin scanarea si salvarea imaginilor pe email, USB, etc., in loc de fotocopiere sau printare, veti economisi hartie si toner.
 
Control de la distanta: Sunteti in deplin control asupra scannerului de pe orice browser. Puteti schimba orice setare de la distanta sau utilizand ecranul touchscreen integrat.
 
Monitorizare statistici de utilizare: WideTEK va permite sa administrati si sa monitorizati utilizarea, statisticile si setarile fiecarui scanner pe care il detineti. Aceste rapoarte sunt in mod automat incarcate si disponibile online cu ajutorul unui browser.Alte cautari: scanner 36,

Descarca brosura produsului in format PDF


Specificatii tehnice
Cod produsWideTEK 36
Sistem optic
Latime maxima document965mm (38 inch)
Latime scanareMaxim 915mm (36 inch)
Rezolutie opticaCamera 600 dpi; Transport 1200 dpi
Tip senzor3 CCD incapsulate si protejate de praf
Rezolutie interna grayscale 12 biti
Rezolutie interna color 36 biti
Rezolutie senzor68.400 pixeli (3x22.800)
Moduri de scanareAlb-negru 1 bit
Grayscale 8 biti
Color 24 biti, 8 biti indexati
Precizie
Tinta scanareIntegrata permanent
Interval scanareMinim o masurare pe minut
Timp de incalzireFara
Precizie in directia scanarii±0,08% de-a lungul latimii de scanare de 36 inch
Precizie in directia transportului±0,08% cu noile role de transport
Sistem de iluminare
Sursa de luminaDoua lampi liniare cu cate 130 de LED-uri albe fiecare
Timp de incalzireFara. Luminozitatea maxima este atinsa imediat dupa aprindere.
Dependenta de temperaturaFara
Emisie raze ultraviolete / infrarosiiFara
Durata de viata a lampii50.000 de ore de scanare
Specificatii electrice - acest echipament este conform cu standardele Energy Star
Voltaj100-240V AC
Frecventa50/60 Hz
Consum in stand-by0,1W
Consum la procedura de pornire190W
Consum cand e gata de scanare, cu lampile oprite115W
Scanare190W
Dimensiuni
Dimensiunile exterioare ale scanner-ului220x1094x555 mm (8,7x43x21,9 inch)
Dimensiunile exterioare ale scanner-ului (inclusiv standul)1070x1094x555 mm (42,2x43x21,9 inch)
Greutatea scanner-ului45,6 kg
Greutatea standului / inclusiv cu tava de preluare a hartiei17,5 kg / 19,7 kg
Greutatea cutiei de transport26 kg
Dimensiunile cutiei de transport540x1300x745 mm
Greutatea totala de transport96 kg
Specificatiile documentelor
Dimensiune documentLatime: 915mm (36 inch)
Lungime: pana la 500m (20.000 inch)
Greutate documentOricare. Scanner-ul poate prelua si cele mai rigide documente
Grosime documentMaxim 2,5mm (0,1 inch)
Conditii ambientale
Temperatura de operareIntre +5 si +40ºC
Temperatura de depozitareIntre 0 si +60ºC
Umiditate relativaIntre 20 si 80% (fara condensare)
Nivel de zgomot< 35 dB (in timpul operarii)
< 25 dB (in stand-by)  54.547